Måndagen den femte Mars

 
Hejhejhej bloggi.
I dag har jag och André gjort det jag aldrig trodde skulle inträffa;
Vi gick och tränade. Ska inte dra in André ire, han är faktiskt duktig med träningen, miraklet var förstås att jag var där. Det var inte så farligt men kände mig relativt ocool och osnygg. 
Innan vi gick dit så skulle vi slänga soporna och utan att tänka på det så slängde jag förstås allt jag hade i mina händer och skuttade vidare till forsgrenksa tills jag insåg att mina älskade adidas låg i en av påsarna. Ringde fastighetsvaktmästaren Marianne tusen gånger utan svar och kände mig som Lotta när hon slänger sin bamse i stället för fiskmonstret. Men eftersom gudarna är på min sida så blev jag till slut insläppt i det, otroligt nog, fräscha soprummet och plockade upp mina vackra skor. Om en timma ska jag åka till min farmor och äta middag, hon har fått för sig att bjuda alla tjejer i släkten på middag och det kan ju bli intressant! Nu får vi se hur det fungerar utan alla macho-män som faktiskt figurerar på den sidan släkten.
 
I morgon och fram till fredag ska jag jobba på en skola som ligger på Vackra vägen i Sundbyberg. Hoppas att det är så underbart som det låter för man har ju blivit deprimerad för mindre än en vre-skola på sorglig gata.
 
Nu ska jag gå och lämna in denna helvetesdator på lagning.
 
So long flaggstång
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback